top of page

 

Women4Cyber Chapter u Bosni i Hercegovini posvećen je podizanju svijesti o važnosti uloge žena u području Cybersecurity i promicanju ravnopravnosti spolova u ovom sektoru. Naša zajednica ima za cilj potaknuti sudjelovanje žena u Cyber obrazovanju i osposobljavanju, te promovirati prilagođene programe obuka za ulazak, usavršavanje ili ponovno osposobljavanje na polju Cybersecurity. Želimo povećati prisutnost žena na tržištu rada u ovoj oblasti, te poticati njihovo sudjelovanje u istraživanju i inovacijama.

Mentorship

Naša zajednica ima za cilj prepoznati i povezati žene koje rade u Cybersecurity oblastima, te osigurati vidljivost i pomoći im pri podizanju glasa putem novina i društvenih medija. Organiziramo konferencije i događaje za umrežavanje, kako bi se žene mogle povezati i razmijeniti iskustva. Kreiramo struktuirane baze podataka o ženama koje rade u ovom sektoru, kako bismo ih mogli povezati i omogućiti im bolju vidljivost.

Kao Women4Cyber Chapter u Bosni i Hercegovini podržavamo i oblikujemo politike na razini EU i na nacionalnoj razini koje su u skladu sa porukama Women4Cyber. Želimo postaviti dinamičnu i održivu Women4Cyber strukturu kako bismo mogli učinkovitije raditi na ostvarivanju naših ciljeva i doprinositi stvaranju više rodno uravnotežene Cybersecurity zajednice.

1.png

t. +387 33 448 280

e. w4c@csec.ba

a. Gradačačka 114

    Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Supported by

Follow Us On:

  • Facebook
  • Linkedin
bottom of page