top of page

DecoyNet: Otvaramo put ka unapređenju sajber sigurnosti u Skupštini Crne Gore

Sa zadovoljstvom najavljujemo značajan korak u našem putu ka napredovanju sajber sigurnosti u Crnoj Gori. Vuko Perišić, šef Odsjeka za informaciono-komunikacione tehnologije u Skupštini Crne Gore, nedavno je posjetio Centar za izvrsnost u sajber sigurnosti kako bi istražio potencijalnu integraciju našeg DecoyNet rješenja u njihov budući Centar za operacije sajber sigurnosti (SOC).


Tokom posjete, gospodin Perišić je detaljno razgovarao s našim timom, ocjenjujući kako DecoyNet može ojačati odbrambene sisteme Skupštine protiv sve većih sajber prijetnji. DecoyNet, naše najnovije sajber sigurnosno rješenje, dizajnirano je da zavara sajber napadače, čime se štite ključni podaci i infrastruktura.


Skupština Crne Gore je u ključnoj fazi planiranja uspostavljanja SOC-a koji će djelovati kao centar za operacije sajber sigurnosti. Integracija DecoyNet-a u ovaj okvir odražava našu zajedničku posvećenost postavljanju najviših standarda u sajber sigurnosti.


Ova saradnja ne predstavlja samo strateško poboljšanje odbrambenih sposobnosti sajber prostora Crne Gore, već i korak naprijed u našoj misiji podrške nacionalnim i vladinim tijelima u njihovoj borbi protiv sajber prijetnji.


Ostanite s nama za više ažuriranja dok zajedno radimo na jačanju digitalnih granica Skupštine Crne Gore!s in their battle against cyber threats.13 views0 comments

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page